|
|
|
kablovka 1 Rokmi, 8 _FB_DATE_MONTHS ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:kablovka 1 Rokmi, 8 _FB_DATE_MONTHS ago
|
|
|
Ani ja nemôžem naladiť na mojom TV Cartoon Network. Ako vidím, Turzovčanom vôbec nevadí, že platia za niečo, čo im provider neposkytuje. Mne áno!!! Cena za káblovku bola samozrejme zvýšená, ale ako to už na Slovensku býva, kvalita služieb je biedna. Celkovo programové balíky sú slabé.Zaujímalo by ma kto ich zostavoval, provider to zrejme nebol. Najväčší skvost je TVP Polonia... Cartoon by bol prvý anglický program. Takto podporujeme u detí výuku angličtiny, teraz v 21. storočí. Haló kompetentní (zastupiteľstvo akože mesta), Zobuďte sa! Dokedy budeme platiť za neposkytnuté služby? Kto je za to zodpovedný?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:kablovka 1 Rokmi, 7 _FB_DATE_MONTHS ago
|
|
|
Ty čakaš že ti niekzo aj odpovie ved sa pozri na temu "všetkoje neskoro"a pochopiš že u TVT nehra mesiac dav žadu ulohu cele tyžne a mesiace vysielaju stare vecia aj kablovka ich zaujima ako teba vojna v indočíme.Zasupitelstvo je tu na toaby schvalilo primatorovi odmenu a nie aby sda staralo o potrebu občanov no nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
scann (Užívateľ)
Fresh Boarder
|
|
|
|
aspon na akej stanici to je lebo ja dava autom. ladeni a nenaskocilo to ?  tak newim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosím Vás! akým sposobom si mozem naladit tie nove stanice na kabelovke, ktore som si uz predplatil. Som uz dôchodca a stalo ma to nemale peniaze. kabelovka stale nefunguje a je zaplatena a stale mozem pozerat iba tie stare programy???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cartoon network uz sice ide,v anglictine,cize sa zas ukazali,a to ze mame x stanic ktore nikoho nezaujimaju a mohli dat napr novasport alebo sport1 to nikoho netrapi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako mozte nieco takeho napisat, povedzte mi kolko uz skolopovinnych deti ktore maju anglictinu v skole pozera detske kanaly. Myslim ze ich je velmi malo. A ako ja mam vysvetlit trojrocnemu dietatu ktory trebars pozera jeho oblubenu rozpravku, ze preco ta rozpravka nie je v slovencine alebo cestine, ktorej rozumie urcite viac ako anglictine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uz ide na S21
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myslím,že v spojeni s cartoon network došlo ku niekoľkým nedorozumeniam.Cartoon network vysiela aj v inej forme aku mame k dispozicii v nasej kablovke napr.pod UPC.Určite si ešte veľa ľudi pamata ked sme ho chytali/nebolo vtedy zakodovane/boli v nom absolutne odlišne programy ake su tam na tom novom kanali dnes.A zaujímalo by ma prečo nie je zaradena do vysielania nova cinema,alebo axn scifi ked v ankete skončili pred film+
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:kablovka 11 _FB_DATE_MONTHS, 1 Týždňami ago
|
|
|
Mňa štve na káblovke momentálne niečo iné. Ak náhodou dôjde aj ku krátkodobému výpadku elektrickej energie, tak káblovka, po opätovnom nabehnutí je aj do večera rozladenená a nedá sa ani večer pozerať. Skáče obraz. Bol by som rád keby do večera vždy niekto kompetentný zdvihol zadok a doladil to a nie aby sme na to čakali dva dni. Platíme za to, tak nech to funguje! Aj teraz, 1. 10. 2009, dopoludnia bol cca 15 min, výpadok el. energie, a teraz keď toto píšem je 20:30, a na televíziu sa nedá pozerať!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:kablovka 10 _FB_DATE_MONTHS, 4 _FB_DATE_WEEKS ago
|
|
|
A zase! Je 12. 10, 20:00, tentoraz ziaden vypadok el.en. a kablovka je zase cely den rozladena, nepozeratelna! Robte s tym nieco dofrasa, lebo vam budu utekat zakaznici!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:kablovka 4 _FB_DATE_MONTHS, 1 Týždňami ago
|
|
|
CHcela by som sa opytat, kedy budete vitat novorodencov mesta Turzovka...Dakujem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|