Odp.:Re:rozhorcenie (1 zobrazené) (1) Hostia
Zúčastnený na výhodách: 0
|
|
|
TÉMA: Odp.:Re:rozhorcenie
|
|
|
|
rozhorcenie 3 _FB_DATE_YEARS, 2 _FB_DATE_MONTHS ago
|
|
|
VIEte niekedy nechapem o co ide, ked chcete zaviest nocne hliadky a podobne veci, ale preco nekonate a len rozpravate....NAjma cez vikendy clovek streta len same deti v meste v neskorych hodinach. Preco nik nezasiahne, ved niekedy su take opite, ze to je strasne. Co nemoze nik zasiahnut v baroch a dat pokutu tym co im nalievaju??????? NEstaci ten neporiadok v nedelu rano? alebo ja uz neviem co sa ma stat, aby niekto nieco konal? ake trosky sa z nich potom vykluju?Robte nieco, mate pravomoci. Spravte niekedy vecer vyjazd s kamerou a uvidite......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re:rozhorcenie 3 _FB_DATE_YEARS, 2 _FB_DATE_MONTHS ago
|
|
|
Aj ja suhlasim.A dodavam, ze cez mesto su porozbiane flase od alkoholu a autom len tak "kľučkujem" pomedzi ne.Vzdy su popred fontanu a MsU.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re:rozhorcenie 3 _FB_DATE_YEARS ago
|
|
|
Ja plne s vami súhlasím. Niektoré deti sú opité tak, že ledva dôjdu domov , nehovoriac o tom, že sú žiakmi základnej školy. V Starej Bystrici to majú tak, že ak učiteľ udidí žiaka základnej školy na diskotéke alebo v bare, tak má okamžite zníženú známku zo správania. Funguje to!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:Re:rozhorcenie 10 _FB_DATE_MONTHS ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp.:Re:rozhorcenie 10 _FB_DATE_MONTHS ago
|
|
|
všetko je to pravda ale je treba sa zamysliet nad tými rodičmi ktrorí tie deti nechaju sa flákat do ranných hodín v meste,mesto má pravomocie ale pokial si rodičia týchto ničiteľov nášho mesta nespravia poriadok sami tak nepomôžu ani pravomocie mesta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|